16mm 2,10mm2 prijs 0.6/1kv elektrische draad en kabel brandwerendheid 16mm 2,10mm2

16mm 2,10mm2 prijs 0.6/1kv elektrische draad en kabel brandwerendheid 16mm 2,10mm2
Haven: Tianjin Port
Betalingsvoorwaarden: L/C,T/T,Negotiable
Leveringscapaciteit: 50000 Kilometer/kilometers per Month
plaats van herkomst: Shandong china
naam van het merk: haohua
modelnummer: elektrische draad en kabel brandwerendheid
type: Geïsoleerd
toepassing: bouw
leidingmateriaal: Koper
dirigent type: Stranded
isolatiemateriaal: xlpe
naam: elektrische draad en kabel brandwerendheid
spanning: 0,6/1 kv
isolatie: xlpe
jas: pvc
gebruik: industriële
certificaten: Iso9001, ce, ccc
toepasselijke norm: csa iec bs din astm
kleur: Witte, zwart, rode, geel, blauw, enz..
Details levering: 15-20 werkdagen voor elektrische draad en kabel brandwerendheid
Details verpakking: Standaard export houten, houten of stalen vaten volgens de customers voor elektrische draad en kabel brandwerendheid

brandwerendheid elektrische draad en kabel 16mm2, 10mm2

 

  

kenmerken en Toepassingen:

XLPE geïsoleerde stroomkabel heeft de voordelen van niet alleen hoge mechanische sterkte, goede ambient stress weerstand, goede elektrische eigenschappen en anti-chemische corrosie, maar ook eenvoudige constructie, licht gewicht en handig te gebruiken. het geldt elektrische power transmissie en distributie lijnen met AC nominale spanning U0/U tot en inclusief 0.6/1 kilovolt.

 

 

de belangrijkste kenmerken van de vlamvertragende XLPE voedingskabel is hard vangen op brand of dat de continue brandende van kabels is zeer limited wanneer het op fire. het geldt de plaatsen met veel kabels gelegd strak samen zoals power gegenereerd station, metro, tunnel, hoge verdiepingen building en andere plaatsen betreffende om fire beveiliging en zijn lifesaving.

 

 

de belangrijkste kenmerken van lage rook, lage halogeen, vlamvertragende voedingskabel is lage rook emissie en lage release van HCL gas trouwens eigendom van vlamvertragende.

 

het kan gebruikt de plaatsen met speciale eisen van de dichtheid van rook emissie en de release waarde van HCL gas als kabel is verbrand.

 

 

de belangrijkste kenmerken van lage rook, halogeenvrije, vlamvertragende power kabel is zeer lage rook emissie en onschadelijk (laag giftig, lage corrosieve) naast eigendom van vlamvertragende. het kan gebruikt dergelijke soorten plaatsen als metro, tunnel, power station met speciale eisen van eigendom van vlamvertragende, de dichtheid van rook dichtheid giftige index als kabel is verbrand.

 

 

 

structuur:

    

 

  

Tags: , ,

Contact us

 

 

 

zoeken

You May Like

  • No related articles