Zhengzhou Jinyuan Wire and Cable Co., Ltd is een high en new tech professionele draad- en kabelindustrieonderneming, de belangrijkste productie van draad- en kabelproductie in het bedrijf, is ingesteld op onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, handel in een van de join-stock ondernemingen met een jaarlijkse productiecapaciteit van maximaal 1 miljard Yuan.Het bedrijf is gevestigd in de stad Zhengzhou. Het verkeer is erg handig.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van 25109 vierkante meter, met een totale bouwoppervlakte van 20000 vierkante meter en permanente activa van 110 miljoen Yuan. Het bedrijf heeft meer dan 150 sets geavanceerde productie-apparatuur, testen, testen van apparatuur meer dan 40 sets. Er zijn 200 medewerkers in onze fabriek, daarnaast 50 senior technische medewerkers.

Bedrijf kan allerlei soorten draad- en kabelproducten produceren. Produceren: lage rook nul halogeendraad en kabel, brandwerende draad en kabel; Kolenmijn gebruikt draad en kabel; Hoge, gemiddelde en lage druk polyethyleen vinyl geïsoleerde poeder kabel, polyethyleen cross-linked isolerende poeder kabel; Aluminium (legering) gevlochten draad, Aluminium (legering) gevlochten draad; Antenne kabel Rubberen kabel. Besturingskabels; Laskabel; Luchtgebonden kabel; PVC isolatiekabel; Begraven agrarische kabel; Kabel vooraf aftakken; Schede lijn; Draaddoek, ect. Product tot 50 soorten en meer dan duizend specificaties.

Ons product kan perfect voldoen aan verzoeken van verschillende normen, bijvoorbeeld GB, IEC, BS, CSA DIN en ASTM. We hebben ook het vermogen om aan speciale behoeften van klanten te voldoen.

Ons bedrijf is geslaagd voor het kwaliteitsmanagementsysteem ISO9001: 2008 certificering, het nationale kwaliteitscertificeringscentrum “CCC Authentication Certificate”, CE-certificaat. Vele malen in de provincie Henan “Kwaliteit betrouwbaar product”, “Contracten en houden belofte onderneming” eer.

Zhengzhou Jinyuan draad en kabel Co., Ltd, producten niet alleen in binnenlandse heeft een nauwe, op lange termijn, een breed scala van klanten, ook geëxporteerd naar Ghana, Filippijnen, Canada, Indonesië, Kenia, Nigeria, Dominica, Latijns-Amerika, Europa , Verenigde Staten etc. in de wereld de meeste landen en regio’s.

Ons bedrijf heeft zich altijd aan het concept gehouden door “kwaliteit eerst, service eerst, integriteit eerst, merk eerst” om service aan de klant te bieden.

zoeken